Dodatne promene u Superbajk kalendaru

Igor Gašparević
0 0
Read Time43 Second

Superbajk šampionat, nakon prve runde održane u Australiji, bio je prinuđen da drugu trku šampionata planiranu u Kataru otkaže usled bojazni od korana virusa, ali tu nije kraj…

Nakon što je sezona počela iznenađujuće zanimljivom trkom u svim klasama, čelnici su se suočili sa otkazivanjem prve MotoGP trke i obavezom da otkažu drugu trku šampionata, planiranu u Kataru.

Obzirom da je Superbajk kalendar veoma gust, ovo odlaganje povuklo je sa sobom još neke odluke od odlaganju i otkazivanju. Tako je trka u Španiji, koja je planirana za period od 27. do 29. marta pomerena za period od 23. do 25. oktobra, a trka u Francuskoj planirana od 25. do 27. septembra, održaće se od 02. do 04. oktobra.

Objašnjenje za pomeranje trke u Francuskoj je zbog usklađenja sa MotoGP kalendarom, koji je takođe pretrpeo mnogo izmena. Ostale informacije o nastavku održavanja trka očekujemo.

About Post Author

Igor Gašparević

Osnivač sajta www.trke.rs, dugogodišnji autor i urednik portala i osnivač Moped Endurance Cupa, najbrojnijeg moto takmičenja u Srbiji u sezoni 2018.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Nakon pornića i MotoGP besplatan

Po ugledu na vodeći sajt koji plasira video materijale za odrasle, PornHub, koji je građanima Italije omogućio da besplatno gledaju plaćene sadržae dok su u karantinu, slično je učinio i MotoGP. Da biste prekratili dosadu, MotoGP je na svom sajtu omogućio besplatno gledanje 10 najboljih trka. Da biste iskoristili ovu […]

Prijavite se na newsletter