F1 sezona može početi u junu

Igor Gašparević
1 0
Read Time1 Minute, 3 Second

Nakon što su bili najtvrdoglaviji u donošenju odluke o odlaganju prve trke, čelnici najbržeg cirkusa na svetu otišli su u totalno drugu krajnost i sada nam govore da je moguće da će se početak sezone odložiti do prvog vikenda juna, kada je planirana trka u Azerbejdžanu.

Podsećenja radi, prva trka trebala je biti održana tekućeg vikenda u Australiji, ali su čelnici svega sat vremena pre početka prvog slobodnog treninga odlučili da je vreme za obustavu održavanaj prve trke.

Odlaganje prve trke odmah je sa sobom povuklo i dva nova odlaganja, pa tako u predviđenom terminu nećemo gledati trke u Bahreinu i Vijetnamu, a trka u Kini odložena je još ranije s prvom pojavom korona virusa u ovoj zemlji.

Čelnici Formule 1 sada razmišljaju i odlaganju trka u Holandiji, Španiji i Monaku jer korona virus potresa celu Evropu i pitanje je kako će se i kada situacija razrešiti.

Direktor F1 Kari izjavio je da nema odgovor ni na jedno pitanje u vezi sa odlaganjem i da bi voleo da je drugačije, ali obzirom da se situacija iz dana u dan menja i da je svakim danom situacija sve gora, ne može se odgovoriti niti na jedno pitanje. Ostaje nam da sačekamo i vidimo kako će se situacija na dalje razrešavati.

About Post Author

Igor Gašparević

Osnivač sajta www.trke.rs, dugogodišnji autor i urednik portala i osnivač Moped Endurance Cupa, najbrojnijeg moto takmičenja u Srbiji u sezoni 2018.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

MotoGP očekuje da će izgurati celu sezonu

Vodeći čovek MotoGP šampionata, Karmelo Espaleta izjavio je da i pored pomeranja izazvanih korona virusom, očekuje da će se sezona održati u celosti. Prva MotoGP trka vožena je u Kataru, ali bez kraljevske klase. Čelnici najbržeg karavana na dva točka prvi su se suočili sa dvonedeljnim karantinom za sve putnike […]

Prijavite se na newsletter