I Superbajk se odlaže

Igor Gašparević
0 0
Read Time42 Second

Usled epidemije coronavirusa, direkcija Svetskog Superbajk prvenstva odlučila je da odloži trku u Kataru.

Usled epidemije coronavirusa, Dorna kao nosilac prava na Svetski Superbajk donela je odluku o odlaganju trke u Kataru koja je planirana za deset dana.

Kao što već znamo iz MotoGP cirkusa, Katar je uveo dvonedeljni karantin za putnike koji su ranije boravili u državama u kojima pidemija vlada, te bi zbog toga bilo onemogućeno učešće velikog broja takmičara.

Za razliku od Moto2 i Moto3 klasa koje se voze za vikend u okviru MotoGP šampionata, u superbajku su sve klase otkazane.

Organizatori su se izjasnili da će trku pomeriti za kasnije, u toku godine, a mi podsećamo da je u periodu of 2014 do 2019. godine Superbajk sezona završavana u Kataru.

Nakon Katara, treća runda planirana je za Herez, a kako će se to odvijati, videćemo.

About Post Author

Igor Gašparević

Osnivač sajta www.trke.rs, dugogodišnji autor i urednik portala i osnivač Moped Endurance Cupa, najbrojnijeg moto takmičenja u Srbiji u sezoni 2018.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

Odložena i Velika nagrada Amerike

Usled problema sa korona virusom koji potresa ceo svet, Velika nagrada Amerike koja se vozi u Teksasu, odložena je. FIM, IRTA i Dorna usaglasili su se da Red Bull Velika nagrada Amerike koja je planirana da se vozi u periodu od trećeg do petog aprila, treba da se odloži. Novi […]

Prijavite se na newsletter