Miller lošu sreću pretočio u donaciju

Igor Gašparević
0 0
Read Time58 Second

Da je u MotoGP svetu sve moguće i da je ponekad i najmanja slučajnost dovoljna da ne završite trku, pokazuje i ovaj primer donacije koju je pokrenuo Jack Miller nakon trke u Misanu.

Naime, Australijanac je na prvi pogled u Misanu odustao zbog tehničkog kvara, a zapravo je do njegovog agregata stizalo manje vazduha jer je u njegov filter vazduha uletela folija sa kacige Fabia Quartarara.

Ukoliko ste obratili pažnju, svi vozači na viziru kacige imaju prozirnu foliju koju u nekom trenutku trke samo skinu kako bi skinuli sloj prljavštine i popravili svoj pogled kroz kacigu. Baš ta folija sa kacige mladog Francuza spletom okolnosti završila je u usisu Ducatija.

Da od svoje nesreće nekome donese sreću, odlučio je Jack Miller koji je na sajtu Chairity Stars oglasio foliju na prodaju. Ukoliko ste zainteresovani da licitirate, možete to učiniti ovde.

About Post Author

Igor Gašparević

Osnivač sajta www.trke.rs, dugogodišnji autor i urednik portala i osnivač Moped Endurance Cupa, najbrojnijeg moto takmičenja u Srbiji u sezoni 2018.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Rossi pozitivan na COVID-19

Devetostruki šampion sveta, Valentino Rosi, propustiće vikend u Aragonu, nakon što je njegov test pokazao da je Italijan pozitivan na COVID-19. Monster Energy Yamaha MotoGP vozač objavio je danas na svom Instagram profilu da su glasine koje su se prenele istinite, te da je njegov test pozitivan. Doktor je napisao […]

Prijavite se na newsletter