Nakon pornića i MotoGP besplatan

Igor Gašparević
4 0
Read Time40 Second

Po ugledu na vodeći sajt koji plasira video materijale za odrasle, PornHub, koji je građanima Italije omogućio da besplatno gledaju plaćene sadržae dok su u karantinu, slično je učinio i MotoGP.

Da biste prekratili dosadu, MotoGP je na svom sajtu omogućio besplatno gledanje 10 najboljih trka. Da biste iskoristili ovu mogućnost, morate biti registrovani na sajtu, ali to možete završiti za nekoliko trenutaka.

U top deset trka ušla je borba između Rosija i Stonera u Laguna Seki, čuvena Australija između Markeza, Lorenca, Ianonea i Rosija, zatim borba Duana i Kriviljea u Herezu, … i mnoge druge trke koje se uvek trebaju pogledati i podsetiti se na najlepša vremena trkanja.

Video sadržaji su osim na sajtu, dostupni i za pametne TV uređaje, tako da trke možete gledati na velikom ekranu. Svi video sadržaji dostupni su OVDE.

About Post Author

Igor Gašparević

Osnivač sajta www.trke.rs, dugogodišnji autor i urednik portala i osnivač Moped Endurance Cupa, najbrojnijeg moto takmičenja u Srbiji u sezoni 2018.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %
Next Post

F1 sezona može početi u junu

Nakon što su bili najtvrdoglaviji u donošenju odluke o odlaganju prve trke, čelnici najbržeg cirkusa na svetu otišli su u totalno drugu krajnost i sada nam govore da je moguće da će se početak sezone odložiti do prvog vikenda juna, kada je planirana trka u Azerbejdžanu. Podsećenja radi, prva trka […]

Prijavite se na newsletter