Odložena i trka na Ostrvu Man

Igor Gašparević
0 0
Read Time37 Second

Nakon pomeranja početka u gotovo svim oktanskim sportovima, usledio je novi udar na ljubitelje brzinskog motociklizma – u potpunosti se otkazuje čuvena trka na Ostrvu Man.

Lokalne vlasti čuvenog ostrva odlučile su da u potpunosti otkažu trku koja je bila planirana da se vozi od 30. maja do 13. juna.

Lorens Skeli, Ministar zabave izjavio je – „Odluka o otkazivanju događaja nije donešena lako i sve opcije, uključujući otkazivanje su pažljivo razmotrene… Ova odluka takođe ima za cilj da stanovnicima ostrva pokaže da je zdravlje stanovnika na prvom mestu Vlade.“

Gore navedeno ministarstvo će uskoro krenuti sa potpunim povratom sredstava svim posetiocima koji su do sada nabavili karte. Održavanje Klasik TT-a i Manx GPa koji su planirani za kraj avgusta je još uvek u opticaju.

About Post Author

Igor Gašparević

Osnivač sajta www.trke.rs, dugogodišnji autor i urednik portala i osnivač Moped Endurance Cupa, najbrojnijeg moto takmičenja u Srbiji u sezoni 2018.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Poslednji pravi reli - Budimpešta-Bamako

Sećate li se pravog, verovatno najpoznatijeg Pariz – Dakar relija? Trke u kojoj su se nadmetali pojedinci, pre svega u izdržljivosti, a zatim i u brzini. Trke koja je bila odlična avantura, a onda je postala nadmetanje timova sa ogromnim budžetima. Što se auto – moto sporta tiče, uspeli su […]

Prijavite se na newsletter