Hamilton šokiran odlukom da šampionat krene

Igor Gašparević
1 0
Read Time32 Second

Aktuelni šampion Formule 1, Luis Hamilton izjavio je da je šokiran odlukom da F1 startuje u Australiji iako se svi događaji širom sveta odlažu.

Britanac je izjavio da je iznenađen odlukom da se trka održi u trenutku kada su najveći sportski događaji poput teniskih ternira, NBA lige i drugih auto moto takmičenja odlažu.

Trenutno je petoro ljudi iz F1 padoka u karantinu iščekujući rezultate testa – Četiri predstavnika Haasa i jedan od mehaničara McLarena.

Mnogi vozači na konferenciji za štampu složili su se sa Hamiltonom da je suludo da su svi u pres centru u trenutku kada Korona trese ceo svet, ali čelnici najbržeg cirkusa su striktni.

About Post Author

Igor Gašparević

Osnivač sajta www.trke.rs, dugogodišnji autor i urednik portala i osnivač Moped Endurance Cupa, najbrojnijeg moto takmičenja u Srbiji u sezoni 2018.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

I F1 trka zvanično otkazana

Poput neodlučne tinejdžerke, organizatori najbržeg cirkusa na svetu, nakon dve nedelje konstantnog odbijanja, nekoliko minuta uoči prvog treninga odlučili su da otkažu trku. Prva trka F1 sezone 2020 otkazana je manje od sat vremena pre prvog treninga. Prvi potez povukao je McLaren koji je otkazao svoje učešće usled rezultata jednog […]

Prijavite se na newsletter